Nduwe macem-macem bisnis kayata sepatu wody Goodyear, sepatu semen, sepatu injeksi,
sepatu olahraga olahraga santai, sepatu bot militer, sepatu Oxford santai, lsp.
SEPAK BANGSA KUALITAS

Produk sing ditampilake

Nduwe macem-macem bisnis kayata sepatu wody Goodyear, sepatu semen, sepatu injeksi,
sepatu olahraga olahraga santai, sepatu bot militer, sepatu Oxford santai, lsp.
SEPAK BANGSA KUALITAS
—SHANGJULI INTERNASIONAL—

Napa Pilih Kita?

  • Profesional Lisensi

  • Pengerjaan kualitas

  • Jaminan Kepuasan

  • Layanan Diandelake

  • Prakiraan Gratis

  • Tianjin Shangjuli International Trade Co., Ltd.

Profil Perusahaan

TRADE INTERNASIONAL SHANGJULI minangka pilihan sing tepat

Tinjin YaoShun Footwear Co., Ltd. sing didegaké ing taun 1998 Maret, dununge ing No. 8, KaiMing Road, Baodi Economic Development Zone, Baodi District, TianJin, China. Dheweke jembaré 50 hektar, jembaré pambangunan 19789 meter persegi. Dheweke duwe modal terdaftar 16.000.000 yuan, aset tetep 350.000.000 yuan. Nganti saiki, dheweke duwe 465 kader lan karyawan, kalebu staf manajemen 70 wong, 395 dadi tenaga ahli. Perusahaan kami duwe 3 jalur produksi lan 6 lokakarya, produksi saben dina yaiku 3000 pasang sepatu, produksi tahunan 1,5 juta pasang sepatu, penjualan tahunan luwih saka 300 yuta.