Profil Perusahaan

abou-us-bg
Technology department1

Profil Perusahaan

 

TIANJIN SHANGJULI INTERNATIONAL TRADE CO., LTDdidegaké ing taun 1999, kita duwe Pabrik dhewe ing Provinsi Shandong, Kota Tianjin, Provinsi Zhejiang, Provinsi Hebei; ngimpor peralatan canggih lan teknologi kanggo ngasilake jinis sepatu, bata, lantai kayu solid lan liya-liyane. Sawise pirang-pirang taun inovasi lan praktik keras, perusahaan kami wis mbentuk set lengkap sistem produksi, manajemen manajemen lan inspeksi. Kita duwe tim uji coba pangembangan lan kualitas kanggo konfirmasi kualitas:

Produk utama kami kalebu sepatu safety, boots militer, sepatu olahraga, bata abang, bata geni tahan api. Meh ewonan jinis.

 

Kanthi rega berkualitas lan kompetitif, produk kita didol ing domestik lan diekspor menyang Chili, Itay, Inggris, Polandia, Spanyol, Prancis, Jerman, Czek, Rusia, Amerika, Jepang, Singapura, lsp.

Kita duwe wolung lini produksi kanggo sepatu: garis semen, jalur injeksi PU, jalur welten Goodyear; Ana 3 pabrik bata lan jubin kayu solid ing Shandong Hebei lan Tianjin. Pabrik lan produk sing cukup kualitas kanggo pelanggan bisa milih lan mriksa.

Kanggo ngonfirmasi kualitas produk lan memenuhi kebutuhan pelanggan, coba tindakake laporan tes sertifikat CE, sertifikat sistem ISO9001 lan liya-liyane; Kita uga duwe departemen tes dhewe kanggo nyoba produk yen tundhuk karo syarat pelanggan. apa sing ditindakake supaya bisa dipercaya saka pelanggan.

Pabrik kita cedhak karo Beijing, gampang njupuk pelanggan saka kana; Saiki kita duwe 1500 wong; departemen berkembang ana 100; kualitas mangkat ana 80 wong; adol mangkat ana 50; Kita bisa nggawe akeh desain anyar saben taun sawise kebutuhan pasar lan pelanggan;

Perusahaan kita bakal melu pameran kanton, CIFF, SNIEC, Saben taun; kita njupuk sepatu desain anyar lan bata menyang pameran; welcome kanggo mriksa produk ing pameran. Muga-muga kesempatan bisa nindakake bisnis bebarengan lan mbantu sampeyan luwih apik, matur nuwun.

factory1
factory4
factory2
factory5
factory3
factory8