geni Bata Tembok Antik Bata Bata Veneer bata abang tuwa tuwa

Katrangan singkat:

Bata geni minangka blok bahan keramik tahan panas sing digunakake ing tungku, tungku lan tungku.
Utamane dibangun kanggo nolak suhu sing akeh banget, biasane kudu nyuda konduktivitas termal kanggo efisiensi daya luwih dhuwur.
Bata geni bisa ngreksa panas sing gedhe banget tanpa lebur utawa gabungan, biasane kalebu silikon dioksida lan aluminium oksida.
Proses kasebut kalebu ing pabrik geni ing suhu dhuwur kanggo nggayuh asil sing ditemtokake.
Biasane, bata geni padhet digunakake kanthi tekanan mekanik, kimia, utawa termal sing gedhe banget kayata gesekan, kayu, utawa awu ing njero tungku sing digawe saka kayu kanggo difusi suhu dhuwur.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Garansi 1 TAUN Layanan Sawise Didol: Dhukungan Teknis Online
    Tutup Solusi Proyek… solusi total kanggo proyek Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal,
    Papan Asal: Tianjin, China
    Ukuran: 23X11X6.5CM
    Jinis Bata Tanah liat
    Fungsi: Bata Resistensi Asam, Bahan Api
    Fitur: Bata Sudut, Bata Lancip
    Teknik: Sinter    

    Kemasan & Pengiriman
    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 23X11X6.5 cm
    Bobot reged tunggal: 2,500 kg
    Jinis Paket: palet plastik lan kayu

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer1

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 2

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 3

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 4

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 5

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 6

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 7

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 8

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 9

    Spesifikasi

    Kita adol luwih saka 3 yuta bata sing direklamasi saben taun, kabeh ilmu wis digunakake kanggo nggawa sampeyan macem-macem bata sing bisa direklamasi. Kabeh bata duwe tampilan sing wis udan lan udan sing nglengkapi desain kontemporer sing paling canggih, lempung bata murah banget amarga didaur ulang kaya sing bisa digunakake kanggo paving utawa Grosir utawa kanggo hiasan tembok dekorasi ruangan.

    Pengepakan & Pengiriman
    Wektu pangiriman: Sajrone 7 dina sawise nampa dhuwit, gumantung saka jumlahe.
    Rincian Kemasan: Kothak lan palet kayu
    Pelabuhan: China

    FAQ
    Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, produke kalebu barang berkualitas tinggi, mula didol kanthi rega murah. Muga-muga yakin manawa iku bata sing paling apik sing dipecat saka tungku bata. Dheweke biyen digunakake kanggo nggawe vila, nanging saiki dheweke kudu didol kanthi rega murah amarga relokasi. Yen sampeyan tuku barang kasebut, sampeyan bakal nemokake larang regane luwih akeh.

     









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita