Bata Api

  • fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer

    geni Bata Tembok Antik Bata Tembok Veneer

    Garansi 1 TAHUN Layanan Purna Jual: Tutup Solusi Proyek Dhukungan Teknis Online… solusi total kanggo proyek Aplikasi: Hotel, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Wareho Lokasi Asal: Shandong, China Ukuran: 23X11X6.5 Fungsi: Asam Bata Resistensi, Fitur Firebricks: Teknik Bata Angle: Paket Jual & Paket Jual Sinter: Barang siji Ukuran paket tunggal: 23X11X6.5 cm Bobot reged tunggal: 2,500 kg Tipe Paket: plastik lan kayu ...
  • fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer old dark red brick

    geni Bata Tembok Antik Bata Bata Veneer bata abang tuwa tuwa

    Bata geni minangka blok bahan keramik tahan panas sing digunakake ing tungku, tungku lan tungku.
    Utamane dibangun kanggo nolak suhu sing akeh banget, biasane kudu nyuda konduktivitas termal kanggo efisiensi daya luwih dhuwur.
    Bata geni bisa ngreksa panas sing gedhe banget tanpa lebur utawa gabungan, biasane kalebu silikon dioksida lan aluminium oksida.
    Proses kasebut kalebu ing pabrik geni ing suhu dhuwur kanggo nggayuh asil sing ditemtokake.
    Biasane, bata geni padhet digunakake kanthi tekanan mekanik, kimia, utawa termal sing gedhe banget kayata gesekan, kayu, utawa awu ing njero tungku sing digawe saka kayu kanggo difusi suhu dhuwur.