Sepatu safety master resmi kulit asli kanggo kantor

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
OEM
Nomer Model:
L9083
Jenis Kelamin:
Unisex
Bahan ndhuwur:
Kulit Asli
Bahan Outsole:
Karet
Fitur:
Anti-Statis
Gaya:
Motong sithik
Ndhuwur:
Kulit asli
Linging:
Bolong udara / bolong BK
Jempol safety:
Jempol baja / Jempol komposit
Werna:
pilihan
Ukuran:
UE 36-47
Standar:
S1P
Aplikasi:
Industri Baja
Sertifikasi:
CE / SB / SBP / S1 / S1P / S2 / S3
Logo:
Nampa Logo Khusus
Jinis:
Sepatu safety

 

Sepatu safety master resmi kulit asli kanggo kantor

Katrangan Produk
 Jinis  Sepatu safety
 Jeneng Merek  OEM utawa Longyue
 Model No.  L9083
 Standar  CE EN 20345: 2011
 Fitur  Jempol Baja
 Ndhuwur  Kulit Asli
 Tunggal  Karet
 Linen  BK Mesh / Air Mesh
 Eyelets  Eyelets Logam
 Basa  Kain nilon Gusset
 Insole  EVA Nyaman
 Ukurane  UE 36-47
 Fungsi  Anti-tusukan, Anti-slip, Anti-statis

Standar CE EN ISO20234
Standar Fitur
SB Syarat keamanan dhasar standar ENISO 20345
SBP SB + Bukti tusukan
S1 SB + Wilayah kursi tertutup + antistatik + panyerepan energi
S1P S1 + Resistensi penetrasi
S2 S1 + penetrasi banyu lan nyerep banyu
S3 S2 + Resistensi Penetrasi + Outlet sing ditutup
Aplikasi Produk

 

Produk sing gegandhengan

 

Informasi Perusahaan

 

Kemasan

 

FAQ

 

Q1. Apa sampeyan pabrik utawa pabrik dagang?
A: Kita minangka pemasok pabrik. Pabrik kita dununge ing Provinsi Shandong. Sugeng rawuh riko.

P2. Apa aku bisa takon siji conto pasangan sadurunge pesen pesenan?
A: Ya. Kita bisa ngirim sampel sepasang kanthi gratis minangka pamriksa kualitas, nanging pelanggan kudu mbayar biaya kurir dhewe, kayata DHL, TNT, Fedex, EMS lsp

P3. Apa sampeyan bisa nggawe logo ing sepatu?
A: Ya, kita nampa bisnis OEM. Kirimake desain logo, desainer bakal nggawe logo kanthi urutan sepatu kanthi profesional.

P4. Apa sampeyan duwe sertifikat CE, kita butuh kanggo ngresiki adat?
A: Ya, produk kita bisa memenuhi standar CE, lan kita duwe hubungan kerja sama karo laboratorium internasional sing beda, kalebu interteck saka UK, CTC saka Prancis SABS saka Afrika Selatan lsp

P5: Kepiye wektu jaminan kualitas?
A: Sepatu safety sytle iki ditawakake jaminan kualitas 6 wulan sawise dikirim. Yen sepatune rusak sajrone 6 wulan, hubungi kami, kita bakal menehi ganti rugi sepatu anyar tanpa mbayar.

 

P6. Apa syarat pembayaran sampeyan, kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
A: Perusahaan kita bisa nampa pembayaran T / T, lan L / C. Yen sampeyan duwe sarat pembayaran liyane, coba tinggal pijet utawa hubungi salesman online kanthi langsung.

 

Hubungi Kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita