Warta Industri

  • Sepatu Keselamatan - 8 Cara Nglindhungi Sampeyan

    1. Nglindhungi saka obyek sing tiba & mabur Nalika para pekerja nggawa bahan abot utawa makarya ing lingkungan sing dinamis, ing endi akeh wong, mesin lan kendaraan digunakake kanthi cepet, obyek sing tiba lan mabur bisa uga bahaya. Sepatu protèktif kaya boots jempol baja bisa nyegah nyuda ...
    Waca liyane
  • Jinis Sepatu Olahraga

    Sepatu Olahraga bisa beda-beda ing desain, materi, lan bobot. Mlaku, latihan, lan sepatu mlaku-mlaku, kalebu sepatu kanggo hiking, jogging, lan olahraga mlaku-mlaku. Sepatu olahraga lapangan, kalebu sepatu kanggo tenis, bola basket, lan bola voli. Umume olahraga lapangan mbutuhake awak maju, mundur, lan sisih ...
    Waca liyane
  • Cara Tuku Sepatu Safety

    Nalika tuku sepatu utawa sepatu bot aman, sing kudu dielingi yaiku ora kabeh sepatu ukurane padha. Akeh wong sing negesake yen mung bakal nganggo siji ukuran lan ora ana cara sing bisa ditindakake supaya ukuran liyane bisa mlaku. Produsen beda-beda ukuran boots lan sepatu kanggo ...
    Waca liyane