Tembok Bata Abang Antik Bata Tembok Bata abang tuwa tuwa

Katrangan singkat:

Bata Kuno Imitasi biasane diarani Ubin Glazed, sing idiosom bisa uga porselen, iki umume. Nanging uga tembikar lan cermik. Pasuryan jubin gilap biasane nutupi sub-cahya, lan rasane mesthi kuning, kopi, abang-abang, abu-abu, abu-abu lan abu-abu ireng.
Bata Archaize minangka glaze biasane nuduhake bata, awak bisa dipikolehi, iku mainstream, uga, Shi stoneware lan Shi kualitatif, prioritas karo kaca alus alus, kriteria Tonal kanthi kuning, coklat, oker abang, lsp. dadi ireng lan abu-abu.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Garansi Luwih saka 5 taun Layanan Sawise Didol: Dhukungan Teknis Online
    Tutup Solusi Proyek… solusi total kanggo proyek Aplikasi: Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Olahraga
    Papan Asal: Shandong, China
    Nomer Model: DSC0902
    Jinis: Bata Tanah liat Ukuran: 24X11X5.5CM
    Fungsi Bata Resistensi Asam, Bahan Api Fitur: Bata Sudut, Bata Lancip
    Teknik: Sinter

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 24X11X5.3 cm
    Bobot reged tunggal: 1.000 kg
    Tipe Paket: Kothak lan palet kayu

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer1

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 2

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 3

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 4

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 5

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 6

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 7

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 8

    fire Brick Wall Antique Brick Wall Veneer 9

    Spesifikasi

    Kita adol luwih saka 3 yuta bata sing direklamasi saben taun, kabeh ilmu wis digunakake kanggo nggawa sampeyan macem-macem bata sing bisa direklamasi. Kabeh bata duwe tampilan sing wis udan lan udan sing nglengkapi desain kontemporer sing paling canggih, lempung bata murah banget amarga didaur ulang kaya sing bisa digunakake kanggo paving utawa Grosir utawa kanggo hiasan tembok dekorasi ruangan.

    Pengepakan & Pengiriman
    Wektu pangiriman: Sajrone 7 dina sawise nampa dhuwit, gumantung saka jumlahe.
    Rincian Kemasan: Kothak lan palet kayu
    Pelabuhan: China

    FAQ
    Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, produke kalebu barang berkualitas tinggi, mula didol kanthi rega murah. Muga-muga yakin manawa iku bata sing paling apik sing dipecat saka tungku bata. Dheweke biyen digunakake kanggo nggawe vila, nanging saiki dheweke kudu didol kanthi rega murah amarga relokasi. Yen sampeyan tuku barang kasebut, sampeyan bakal nemokake larang regane luwih akeh.

     















  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita