Bata Abang

  • Red Brick Wall Antique Brick Wall Veneer old dark red brick

    Tembok Bata Abang Antik Bata Tembok Bata abang tuwa tuwa

    Bata Kuno Imitasi biasane diarani Ubin Glazed, sing idiosom bisa uga porselen, iki umume. Nanging uga tembikar lan cermik. Pasuryan jubin gilap biasane nutupi sub-cahya, lan rasane mesthi kuning, kopi, abang-abang, abu-abu, abu-abu lan abu-abu ireng.
    Bata Archaize minangka glaze biasane nuduhake bata, awak bisa dipikolehi, iku mainstream, uga, Shi stoneware lan Shi kualitatif, prioritas karo kaca alus alus, kriteria Tonal kanthi kuning, coklat, oker abang, lsp. dadi ireng lan abu-abu.